Webbdesign / SEO

graphics design
Hemsidor i WordPress – det är vad vi är bra på. Vi levererar moderna hemsidor i ett av marknadens främsta publiceringsverktyg, WordPress! Genom oss får du en skräddarsydd hemsida som är specialanpassad efter dina önskemål.
Vi tror på tillgängliga webbplatser, därför bygger vi alla våra hemsidor responsive och anpassade till alla enheter från grunden.

SEO (Search Engine Optimization) eller som det heter på svenska, Sökmotoroptimering är ett nödvändigt löpande arbete för din hemsida för att uppnå bästa ranking i sökmotorer som Google, Bing, Yahoo och många fler.

Vi ser till att ditt företag får högsta synlighet på de bästa sökmotorerna så att företaget marknadsförs på en helt ny nivå.

Vi leder trafiken till din webbplats och ser till att vi gemensamt uppnår dina mål och tillgodoser din målgrupp. Vi går noggrant igenom ditt företags behov och dina krav för att hitta de lämpligaste nyckelfraserna som matchar din webbplats och som för närvarande används av internetanvändare. Genom att använda dina primära nyckelfraser framtagna för dina sidor, kommer vi att optimera dina sidor för att möta dagens sökmotorers kriterier.

Även Link building är en viktig del i sökmotoroptimeringen. Med hjälp av Link Building når din webbplats en bättre sökmotor ranking i de stora sökmotorerna. Detta gör att din webbplats får mer relevant trafik. Högre ranking i sökmotorerna innebär fler potentiella kunder som kommer till din webbplats.

Portfölj

Nedan presenteras ett urval av projekt som vi genomfört, klicka för att förstora