Mobilanpassning / Responsiv webbdesign

graphics design

Många företag glömmer idag hur viktigt det är att ens hemsida har responsiv design. Responsiv design innebär att webbplatsen känner av vilken plattform besökaren kommer ifrån så att oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta så anpassas hemsidans utseende efter dessa enheter.

Idag använder majoriteten av svenskarna en smartphone och försäljning av smartphones och surfplattor ökar hela tiden. Traditionella webbplatser är ofta med dess bredd och tunga bilder inte anpassade för mobila enheter och kan därför göra din hemsida oduglig för en besökare som inte använder en traditionell dator.

Vi tar fram mobila webbdesign som är kompatibel med alla skärmstorlekar och upplösningar. För att minimera laddningstiden för din webbsida strukturerar vi innehållet och navigeringsflödet i din mobila webbplats. Vi kommer att minimera nedladdningstiden och storleken på webbsidan för att ge besökaren en positiv användarupplevelse.

Det huvudsakliga målet med den mobila webbplatsen är att synliggöra ditt varumärke, produkter eller tjänster, guida dina besökare och omvandla dem till kunder. Onlinexpert förser dig med en SEO vänlig responsiv hemsida, så att du lätt kan få mer synlighet och träffar från sökmotorer.

Portfölj

Nedan presenteras ett urval av projekt som vi genomfört, klicka för att förstora